23 04 2024

HOŞGELDİNİZ!!! ALEMLERİN RABBİ'ne TESLİM olmuş GERÇEK Yahudi, Hristiyan ve Müslümanların birbirlerini oldukları gibi kabul ederek tanışmak, aradaki önyargıları yıkmak ve tarafsız bilgilenmek için bir araya geldikleri mekâna HOŞGELDİNİZ!!! Selâm Olsun Temizlere, Temizleyenlere, Temizlenenlere, Temiz Kalmak isteyenlere ve Temiz Bir Dünya için El-ele Gönül-gönüle Verenlere...

Kur'an'da Arama

http://tanzil.net/docs/_media/wiki/quran-karim.gif?cache=

Anket

Sizce, Farklı Dinlere Mensup Kişiler Biraraya Gelip ''Salih/iyi Ameller/işler Yapabilirler mi?
 

Kutsal Kitap Arama

Bildergebnis für kutsal kitap arama motoru

Hristiyan Dergi

Facebook Temiz Yaşam Grubu

Ähnliches Foto

Şalom Gazetesi

İstatistikler

Bugün17
Dün262
Toplam1277006

Kimler Çevrimiçi

Amacımız PDF Yazdır E-Posta
Yazar Abdulkadir Ramazanoğlu   
25 12 2007

Temiz Yaşam Hareketinin bir gönüllüsü olmak için dört esasın onaylanması ve eyleme dönüştürülmesi gerekiyor:

 

  • Bir yaşam biçimi olarak 'temiz yaşamı' seçmiş olmak ve bu seçimini en üst seviyede pratize etmek, (Hiçbirimiz hatasız ve eksiksiz değiliz. Bu cümleden basitçe şunu anlayabiliriz; dindar olmak. Dindar kelimesinin kapsamına, islamı bir hayat nizamı kabul edip yaşamaya çalışanların yanısıra, kendi kutsal kitaplarına göre temiz bir hayat yaşamaya çalışan her yahudi ve hristiyan da giriyor.)
  • Temiz yaşama istek ve arzusunu bulduğu her fırsatta açıkça dile getirmek, yani mensup olduğu kimliğini çekinmeksizin ortaya koymak,('Bulduğu her fırsatta'n kastımız, insanları bıktırmadan düşüncelerini açıklayacağı bir ortam kollamak, mümkünse bu ortamı kendisi oluşturmaktır.)

  • Temiz Yaşam'ın, dünya barışını ve insan onurunu korumak için bir zorunluluk olduğunu ispat ederek temiz yaşamı kirletenlerle şiddete başvurmadan mücadele etmek,(mücadeleden kasıt, ispat ve ikna için bildiklerimizi anlatmak, tartışmak, bildiri ve broşür dağıtmak, onların temiz yaşamı kirletmeye yönelik propagandalarına antipropaganda ile karşılık vermek v.b.)

  • Yukardaki üç maddeyi kabul edip söz verenler olarak iletişimin her şekliyle irtibatta olmak ve güç birliği yapmak. (Gerçek bir ruh ve beden birliği olabilmesi için kardeşlerin gerçek kimlikleriyle tanışmak, güvensizlik doğuracak her türlü ortamdan kaçınmak ve temiz yaşamı inşa etme yolunda her türlü yardımlaşmaya açık olmak.)

     



Son Güncelleme ( 19 01 2008 )
 
Temiz Yasam
Sign up today!